Néhány fontos

Hacsak lehet, mindenkinek elmondom: az árukészletünk véges.

Rengeteget dolgoztunk, van, amin szinte egész évben, van, amin "csak" hónapok óta. Emberek vagyunk, hatalmas lelkesedéssel és munkaszeretettel, de véges energiával és sajnos csak napi 24 órával. A karácsonyig hátralévő időszakban már semmit sem tudunk pluszban készíteni, hiszen mindketten vagy a standunkon vagyunk, vagy ügyet intézünk/problémát oldunk meg/utánpótlást/csomagot készítünk össze..stb.

Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy bármennyire is messzinek tűnik még a karácsony, ha tőlünk szeretnétek konkrét dolgot vásárolni, ne halogassátok, hanem gyertek el érte, mert mi is szomorúak vagyunk, amikor valaki lemarad az áhított ajándékról. Amiből nagyon-nagyon kevés van: A3 (legnagyobb méretű) kereteink bármilyen színben, A5 méretű kereteink bármilyen színben, A6 (legkisebb méretű) barna kereteink. Táskából hiába hiszem azt, hogy sok van, valójában ezt a mennyiséget öttel el kell osztanom, mert bár hatféle grafikával készültek, de a tacsis már el is fogyott, tehát az egyes grafikákból bizony kevés van.

 

montazs elfogyott


A5 barna keret elfogyott, tacsi táska elfogyott. 1 db rózsaszín Kisasszony Mankánk van még. Fehérek és Angyalok vannak, Frida Kahlo is, és Film Noirok is, Mankákért az Allee-ba gyertek. Gyerekeknek készült, színes Mankákat is itt találtok.

Ha szeretnétek pontos infót, hogy a korábban már kiszemelt dologból melyik standon van még, hová induljatok érte, nyugodtan írjatok előre emailben, vagy a fb oldalon, mindenkinek válaszolok. A helyszínen érdeklődve már nehezebb körbetelefonálnom, miből hol van, és ha tömeg van, úgysincs idő felvenni a telefont.

 

2017 allee 1

 

Még egy fontos dolog: sokan úgy gondolkoznak, hogy most kinézik, és majd januárban megvásárolják. Sajnos azt kell mondanom, hogy egyrészt ami elfogy, abból nem lesz még januárban sem, másrészt már előre tudjuk, és előre szólunk: januárban a teljes hónapot kivesszük, szabadságon leszünk. Nem lesz, aki a webshopot kezelje, így még a megmaradt áruból sem tudtok majd vásárolni. Természetesen ezt fogom jelezni majd itt az oldalon is.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Bármiből, ami elfogy, leghamarabb jövő február-márciusban lesz újra!

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Még rengeteg mindenünk van! Még nincsen roham, még jöhettek kényelmesen válogatni. Nincs idegesítőbb, mint a végén kapkodni, elveszni a tömegben, és nem is azt venni, amit szerettünk volna. <3

 

doboz 16

 

keretszinek

 

ma sem fozok polo 1 akcios

 

ma sem fozok polo 2

 

tacsi polo 1 akcio

 

A6 ozikelany 2

 

akvarell1

 

beautiful

 

kisasszony 2 3

 

florence a4 2

 

A6 masem 3

 

manka tacsi

 

A6 teli tacsi 1

 

fulik

 

okt 2

 

2017 bazi 1

 

2017 vori 1

 

2017 vori 4