December

Hello december! Mindhárom helyszínen megnyitottunk.

 Ebben a blogposztban némi hasznos információt szeretnék nyújtani nektek, hogy könnyebben eldönthessétek, merre induljatok, ha tőlünk szeretnétek valami szépséget.

A Vörösmarty téren november 10-e óta nyitva vagyunk, erről már olvashattatok az előző posztban.

 

2017 vori 1

 

November 23-án nyitottak a kézműves/design pultok az Allee-ban, köztük mi is, 24-étől pedig a Bazilikánál is látogathatóak vagyunk. Személy szerint mindketten árusítunk valamelyik standnál, Pisti főleg a Vörösmartyn, és pedig az Allee-ban, kevés szabad óráinkat pedig elviszi valamilyen intézkednivaló, ezért nem tudom, mikor fogok olyan szép képeket hozni a másik két helyszínről, mint a Vörösmartyról, de majd igyekszem.

 

A Bazilikánál lévő standunk egy faház, éppúgy, mint a Vörösmartyn, ezért hasonlóan nézünk ki, azért természetesen vannak különbségek!

 

2017 bazi 1

A már megszokott helyünkön, a korcsolyapálya sarkánál találtok meg bennünket, legtöbbször szupercuki segítőnk, Lili vár itt benneteket. Én azt mondom, a Bazilikánál lévő karácsonyi vásár hangulatában verhetetlen, ha tehetitek, legalább egyszer látogassatok el ide! Külön szuper program a fényfestés, amit mindig is nagyon szerettem végignézni, az idei év újdonsága pedig a 3D-s fényfestés, amihez 3D-s szemüveget is tudtok vásárolni a standokon.

 

Az Alleeban BENT a földszinten találtok bennünket, ha a Móricz Zsigmond körtér felőli bejáraton keresztül érkeztek, akkor rögtön az óriási karácsonyfa és a körhinta után, a bal oldali ágban.

 

2017 allee 1

 

2017 allee 2

Azt írtam mindenhol, hogy a Promoddal szemben, később kiderült, hogy valójában jobban szemben van a most nyíló Ajándékterminál :) Ennél a standunknál van sok-sok Manka, gyerekeknek valók és különleges, karácsonyi fehér kisasszonyok, angyalok, Frida Kahlo.. táskák is, és sok minden más.

 

Összefoglalva a nyitvatartásokat:

2017 kari nyitva

 

Sok-sok kérdésben elhangzott, van-e nálunk valami kifejezetten cicás, a cicakedvelők számára? Eddig nem volt, de mostantól van, fekete cicánkat, Kornéliát rajzoltam meg, talán emlékeztek, meséltem már róla többször is. A cicás kép egyelőre keretben vagy keret nélkül, grafikaként vásárolható meg, póló és táska biztosan nem lesz belőle az idén, az ékszereken gondolkozunk, leginkább az idő hiánya hátráltat. A képet az instán megleshetitek:) https://www.instagram.com/mankabymonika/

Pólókból csak a Tacsisból és a Ma sem főzökből hoztunk Budapestre, illetve van még néhány férfi Vanlife. Jelen pillanatban a Vörösmartyn keressétek őket, az Allee-ban is szeretnék nekik helyet csinálni, ki fogom találni, hogyan tudnám őket kitenni.

A keretekkel kapcsolatban: nagyon örülünk neki, hogy a képeinket a saját készítésű kereteinkben is szeretitek.

A turisták is. :)

Ezért az történt, hogy hiába a tavalyi darabszámok alapján készültünk fel az idei évre, már most látom, hogy az A5-ös méretű kereteink rohamosan fogynak. A barna színű például teljesen elfogyott, talán a Bazilikánál vagy a Vörösmartyn akad belőle még 1-1 darab... de a többi színt is szeretitek, úgyhogy aki ebben gondolkozott (pl. Házi áldás, Isten hozott..), mielőbb látogasson meg bennünket. A legkisebb, A6-os méretből van bőven, de ha színválasztékot szeretnétek, akkor érdemes itt is előre gondolkozni. A4 és A3-as képekből egyelőre jól állunk. Ékszer is van:) Póló és táska is.

Tudnotok kell, hogy semmiből nem tudunk ezres példányszámot készíteni, ezért ami ma kapható, lehet, hogy holnapra elfogy. Senkit sem szeretnék siettetni, egyszerűen, mint információt írom. Köszönjük a megértéseteket! <3

Jó hír az ékszerek kedvelőinek, hogy idén kis díszdoboz is van nálunk, már látom is, hogy mennyire fogjátok szeretni! :)  Mindhárom standon találtok dobozkát, akár szettet vásároltok, akár csak egy darab fülbevalót, mindenképpen jól mutat benne, és a csomagolásra már nem is lesz gondotok.

 

fulik

 

fulik2

 

Körülbelül most ennyire futotta az időmből, de azt hiszem, a főbb dolgokról szó esett. Kövessétek a facebook oldalunkat és az instát, ott azért aktívabb vagyok.

És a legfontosabb decemberre: ne engedjétek, hogy eluralkodjon rajtatok a stressz, próbáljatok minél kényelmesebben, nyugodtabban készülni az ünnepekre, szívből kívánom, hogy az advent ne a rohanásról szóljon! Szép decembert!

x x x