Vörösmarty tér, karácsony

Megnyitott a karácsonyi vásár a Vörösmarty téren, megnyitottunk mi is.

A vásár december végéig tart, minden nap nyitva vagyunk 10-20 óráig. Főleg Pistivel találkozhattok itt, de lesz majd, hogy segítséget veszünk igénybe. Amíg az Allee-ban meg nem nyitunk, én is előfordulok kint. A helyünk pontosan a 19/B stand, de talán egyszerűbb, ha úgy írom, hogy a Gerbeaud felől közelítsetek.

Készítettem néhány képet, nem volt egyszerű, mert ezen a soron mindig sok a nézelődő:)

 

2017 vori 1

 

A leveles-indás motívum felfestése készült el legutoljára, ugyanis sikerült a sok tennivaló mellett elfelejtenem, hogy még ez is vár rám. Pisti közben pakolta össze a műhelyt, dobozolt, én pedig álltam kint a szélben-napsütésben, és mivel sietni kellett, és már fáradt is voltam, mindenféle terv és vázlat nélkül csak vettem egy nagy levegőt és felfestettem a leveleket. Hálás köszönet az égieknek, hogy nem rontottam el és szép lett :)

2017 vori 2

 

Idén is kitapétáztuk a házikót, ezúttal egy egyszínű, halvány mentazöldre esett a választásom.

A képen még nem látszik, de azóta egy angyal Mankát függesztettem a felirat alá, mint afféle kabalafigurát. Apropó, vannak nálunk Manka babák: angyal, kisasszony, film noir és Frida Manka. De nincs kint a pulton, ha valaki ilyen céllal érkezik, mindenképpen szóljon, hogy a pult alól Mankát kér! :) Nincsen annyira sok belőle, hogy majd mindhárom standra jusson szépen elrendezve, ezért úgy döntöttem, hogy az Allee-ban lévő standunkon lesz majd belőlük választék, ott szépen be is rendezem majd a babasarkot:) A másik ok pedig az, hogy itt egy hónapig fúj és porol majd a szél, és a párás téli levegőnek sem akartam őket kitenni. A Manka babákat tehát bent, az Allee földszintjén keressétek majd, november végétől.

Cserébe pedig temérdek képet és ékszert hoztunk, és szép új táskákat:)

2017 vori 3

 

Emlékeztek a jobb oldalon álló esztergált lábra? Nyaklánctartó lett belőle. A türkizes-festős blogposztomban írtam róla: https://mankabymonika.hu/vattacukorhajulany-blog/136-mindenfelet-lefestek

2017 vori 4

 

 

2017 vori 5

 

 Sok-sok keretezett képet hoztunk, MOST MÉG minden színből van.

2017 vori 9

 

 

2017 vori 7

 

 

2017 vori 6

 

2017 vori 8

 

Kis nyakláncok:

2017 vori 10

 

Táskák, és sok-sok grafika, keretben és keret nélkül:

2017 vori 11

 

Kártyával is tudtok fizetni nálunk:

2017 vori 12