Táskáink

Hihetetlen, hogy még nincsen bejegyzés a táskáinkról.

Új táskáink első darabjai nyáron készültek, és Kapolcson találkozhattatok velük először. Olyan erős vászon anyagot sikerült vásárolnunk hozzá, hogy egyúttal be kellett szereznünk egy erős ipari varrógépet is. Bár a táska egy nagyon egyszerű fazon, mégis két hétig kísérleteztem vele, hogy pontosan hogyan nézzen ki, mekkora legyen, hogy kényelmes, mi fér bele..stb. Milyen legyen a füle, milyen vastag, milyen színű, milyen hosszú...és a zseb, mekkora, miből, hogyan varrjuk bele. Milyen lesz használatban, hogy fog állni felvéve. Egy bélés nélküli, masszív, erős táskát szerettem volna a grafikáimmal, és mindenképpen bőr füllel képzeltem el. Tudtam, hogy a szájába nem fogok zipzárt varrni, de lesz benne egy nagyobb zárható rész. És legyen minél egyszerűbb, letisztultabb.

 

taska 4

 

taska 2

Olyan masszív az anyaga, hogy megáll a talpán, még üresen is.

 

taska 3

 

Hatféle grafikát használtunk idáig, igyekeztem kiválogatni a legnépszerűbbeket: Ma sem főzök, Álarcos lány, Vanlife, Őzikelány, Tacskó, Florence.


És ha az égiek is úgy akarják, idén még szeretném legalább egy mintával bővíteni a sort.

 

taska 1

 

A táskák kategóriát itt találjátok az egyes darabokkal, és még több képpel, kivéve a Tacskósat, amely a többi tacsis cucc mellett kapott helyet, itt.

 

Lássuk a táska prózaibb tulajdonságait. Méretei: szélessége 44 cm, teljes magasság kifektetve 50, a talp rész 14 cm széles. Mondhatom, hogy elég nagy. A füleit valódi bőrből készítettük, 2 cm szélesek. És találtok belül egy jókora belsőzsebet is, ami zipzárral zárózik, és ebben vígan el is fér a legnagyobb méretű pénztárca és mobil is.
A grafika szitanyomással kerül a táskára, éjfekete színben, lekoptathatatlan festékkel.

 

Vanlife:

taska 8

 

taska 5

 

Tacskó:

taska 9

 

Őzikelány:

taska 10

 

taska nyito

 

Ma sem főzök:

taska 11

 

taska 6

 

Inspiráló nők sorozat, Florence:

taska 12

 

taska 7

 

Álarcos lány:

taska 13

Minden táskát mi készítünk, anyukám van benne nagy segítségemre. <3