1 + 1 pólóakció

Pólóakciónk továbbra is él!


A webshop póló kategóriájában több pólónknál is pink pöttyöt találtok, benne 1+1 jelzéssel. Mit jelent ez? Ezeket a mintákat nem fogjuk már pólóra szitáztatni, szeretnénk, ha kifutnának. Nekünk több helyünk lesz, ti pedig egy póló áráért kettőt kaptok!

 

polo 11

 

Egyes mintáink annyira kedveltek, hogy már csak 1-2 darab van belőlük, érdemes sietni, és lecsapni rájuk! A teljes kínálat itt található.

 

 

Nincs más dolgotok, mint egy kiválasztott pólóval végigmenni a vásárlási folyamaton, és a vásárlás végén, a MEGJEGYZÉS ROVATBA beleírni, melyik pólót választjátok mellé (szintén pink pöttyöset), és milyen méretűek legyenek. Kérlek, olvassátok el figyelmesen a leírásban, van-e a póló a kívánt méretben, a leírások folyamatosan frissülnek.

De ha véletlenül két pólót tesztek a kosárba, úgyis rákérdezek, én vagyok a túloldalon:)

Két póló vásárlásakor a csomagot a GLS szállítja, kérlek, hogy vásárláskor a szállítási módoknál ezt jelöljétek be, köszönöm!

FONTOS: Az ajánlat a készlet erejéig érvényes, de legkésőbb október végéig tart. Karácsonykor ezeket a pólókat biztosan nem visszük a vásárokra, és onnantól a webshopon sem lesznek elérhetőek.