Mostanában

Többen kérdeztétek, hogy mostanában miért nem

vagyunk elérhetőek a Wampon, vagy más, egy napos budapesti vásáron, ahogy az előző években (Dip, Pici Piac, Gozsdu Market). Már régóta írni akartam erről, de persze nem volt időm.

Elég intenzív időszak van mögöttünk.
Sokat gondolkoztunk, és úgy döntöttünk, egy ideig inkább a nagyobb lélegzetű vásárokra koncentrálunk, nagyobb adag munkákba fogunk, így jobban el lehet mélyülni benne, és a végeredmény is szebb. Szeretjük csinálni, naná, de nem akarunk kiégni. Eddig is mindent beleadtunk, és éppen ezért úgy könnyen szét lehet forgácsolódni, ha minden hétvégén utazni, pakolni kell... egy-egy ilyen vásározós naphoz szükséges 1-2 összepakolós nap előtte, és minimum 1 nap elpakolás utána. Ez összesen 3-4 nap a hét 7 napjából. Sokáig csináltuk, de belefáradtunk.

Most Kapolcsra készülünk, ahol 2 standdal leszünk jelen, a Malomszigeten és az Artkertben is megtaláltok bennünket. Ez is elég nagy munka. Pisti éppen Ausztriában van, a Fesch'markt nevű designvásáron, ahová szintén rengeteget készültünk. A Szigetre idén nem megyünk, az augusztust a feltöltődésre szánjuk, ugyanis idén karácsonykor megint szintet lépünk önmagunkhoz képest, de erről majd később. :) Valószínűleg a tapolcai pisztrángfesztivált is kihagyjuk idén, szerettük, de kell az energia és az összpontosítás. No és úgy tűnik, a Wampokra sem nagyon jutunk el.

Mindezek nem szomorú, hanem boldog döntések.

Szeretjük amit csinálunk, és legtöbbször hétvégén is dolgozunk (még így is), de szeretnénk lassítani egy kicsit és megélni a nyarat, türelemmel meggyet magozni, esténként locsolni a kertben, munka közben lehajolni macskát/kutyát simogatni, mert ezek a dolgok is fontosak.

 

manka muhelymunka 2

 .

 

muhelypillanatok

.

 

muhelypill nyito

.

 

florence a4 2

 .

 

A5 florence 4

 .

 

home 1 nyito

 

Tehát, aki szereti, amit készítünk, Kapolcson megtalál bennünket (július 21-30), utána valószínűleg majd csak karácsonykor találkozunk :) A WEBSHOP természetesen működik:

https://mankabymonika.hu/mankabymonika-webshop

és FIGYELEM!! Hamarosan pólós akcióval jövök, addig ne vegyetek pólót:)