Május

Huh, kimaradt a május.

 

Ebben a hónapban igyekeztünk kipihenni a sűrű tavaszt, és még a karácsonyi hajtás után sem sikerült lazítani.

 

fb 9


Májusban összeszedtük hát magunkat, és meg sem álltunk az olasz tengerpartig. Semmi aktív pihenés, csak napozás, úszás, kagylógyűjtés esténként, és sok olvasás. Bambulás, felhők nézése és max a szúnyogok miatti bosszankodás. Alig fotóztam. Nem is tudom, mi lett volna, ha nem megyünk, annyira kellett a nemdolgozás és a munkára nemgondolás. Na persze minek ehhez elmenni külföldre, de itthon egyáltalán nem tudunk kikapcsolódni. Kell hozzá, hogy turisták legyünk egy teljesen új helyen, másik kultúrában. El kell távolodni, hogy jobban rálássunk a saját dolgainkra.

 

majus 7

 

majus 6

 

majus 1

Vanlife, baby!

 

majus 2

 

majus 3

 

majus 4

 

majus 5

 

A nyaralás vége felé azért már nem bírtunk magunkkal és szerveztünk, terveztünk.

Útban hazafelé megálltunk egy kicsit Kapolcson méricskélni, mítingelni, fényképezni. Itt még nem is írtam, mert jól el vagyok maradva a bloggal, de idén is megszervezzük az Artkert nevű udvarunkat Kapolcson, a Művészetek Völgye fesztiválon, július 21-30 között. Itt írtam róla tavaly, és itt találjátok a hozzá kapcsolódó facebook-oldalt, mert van ám olyan is! Idén felerészt más felállásban, más résztvevőkkel találkozhattok nálunk, írok erről mindjárt egy külön bejegyzést. :)

Itt pedig a Művészetek Völgye hivatalos oldalát találjátok, érdemes már most böngészni a programok között. Már csak 43 nap!

 

artkert kapolcs 1

 

majus 8

 

majus 10

 

majus 9