Szállítás

POSTAI AJÁNLOTT KÜLDEMÉNY
Az elmúlt években minden kis csomagom postai úton küldtem, ajánlott küldeményként. Szerettem ezt a szolgáltatást, de 2017 januárjától a posta változtatott a szabályzatán, és minden, 2,4 cm-nél magasabb küldeményt csomagként kell feladni (a pontos mérethatár: 2,4 x 22,9 x 32,4 cm). Ami eddig 4-600 ft volt, ezentúl 1100-1300 ft lenne.

Jó hír azonban, hogy az egészen lapos termékeket, mint például az illusztrációkat, mesekönyveket, naptárokat ugyanúgy ajánlott küldeményként tudjuk postázni, csakúgy, mint az ékszereket. Egy-két, de akár több ékszert is be tudok úgy csomagolni, egymás mellé szépen, hogy ne lépjük át a 2,4 cm-es magassági mérethatárt. Még a pólóknál is működik, hurrá! Tehát ezeknél a termékeknél marad a párszáz forintos szállítási díj.

Még soha nem veszett el egyetlen csomagom sem, mind célbaért. Ha azt tapasztalod, hogy nem érkezik meg a várt csomagod, kérlek írj nekem, és megírom a küldeményazonosítót, hogy utána tudj érdeklődni. Kisebb postákon ennek hiányában is lehet érdeklődni, és az is előfordul ritkán, hogy a postás nem dob be értesítőt, pedig a csomag már a célállomás postáján van. Ezekért az esetekért felelősséget sajnos nem tudok vállalni, a szállítás azon részeit, amik tőlem függenek, én igyekszem maximálisan megbízhatóan, gyorsan és pontosan teljesíteni.

GLS FUTÁRSZOLGÁLAT
A posta mellett a GLS futárszolgálattal dolgozunk, bármit, ami kicsit nagyobb, és a posta már csak csomagként venné fel, futárral küldünk, és a kézbesítést követő napon meg is érkezik hozzátok, és még sms-t is fogtok kapni előtte. Kérlek, hogy vásárláskor ügyelj arra, hogy pontos telefonszámot adj meg, ezen fog keresni a futár a csomagoddal.

Ez a lehető legkényelmesebb, legbiztonságosabb és leggyorsabb szállítási mód.
Amit biztosan futárral küldünk: Manka babák, egynél több póló, keretezett képek bármilyen méretben.

GLS UTÁNVÉT
És van még egy plusz dolog, mostantól lehet kérni a csomagot GLS utánvéttel is. Eddig kizárólag előreutalással dolgoztunk, és nem is volt semmi gond, évek óta így csinálom, köszönöm a bizalmat! <3 De van, akinek az utánvét jobban megfelel, mostantól erre is van lehetőség.

Amikor a vásárlásnál a szállítási módokhoz értek, kattintgassátok végig, és nézzétek meg, hogy a rendszer melyik opcióhoz hány ft szállítási költséget mutat, és válasszátok ki a nektek megfelelőt.

FIZETÉS
A GLS utánvét kivételével továbbra is előreutalással tudtok fizetni, a vásárlás után a rendszer mindkettőnknek küld egy email értesítőt, ezután 24 órán belül én veszem fel a kapcsolatot a vásárlóval, és megírom az utaláshoz szükséges adatokat. Amint beérkezik az utalás, küldjük a csomagot. A GLS utánvét esetében pedig a futárnak kell fizetni, készpénzben.

Kártyás fizetés a weboldalon egyelőre nem lehetséges.

CSOMAGOLÁS
Mindent gondosan csomagolva küldünk, úgy, ahogyan mi is szeretnénk megkapni ellenkező esetben. Az illusztrációkat például eleve kartonnal a hátuk mögött tudjátok megvásárolni, celofántasakban, de csomagoláskor kerül mögéjük még két plusz karton, hogy biztosan ne legyen baja. Ha úgy ítélem meg, hogy több termék vásárlása esetén gyűrődnének egymástól vagy sérülnének, akkor inkább kartondobozban küldöm, minden más esetben légpárnás borítékot használok, melyet a leragasztás után még ragasztóval is leragasztok.
A csomagolásért nem számítok fel plusz költséget.

CÍMZÉS
A címzésre mindig ügyelek, ezért kérlek, pontos címet adj meg vásárláskor! Kérlek, hogy olyan címet adj meg, ahol napközben át tudod venni a csomagot, ez lehet lakás vagy munkahely is. Ha munkahelyre kéred, ne feledd a cég nevét és a saját neved is megírni, hogy egy percig se kallódjon. Ha önhibámon kívül téves címre érkezik a csomag, és visszakerül hozzám, természetesen újraküldöm az új címre, de ilyenkor a postaköltséget a vevő állja.