Szállítás

GLS FUTÁRSZOLGÁLAT
Minden csomagot kizárólag GLS futárszolgálattal küldünk és a kézbesítést követő napon meg is érkezik hozzád. Kérlek, hogy vásárláskor ügyelj arra, hogy pontos telefonszámot adj meg, ezen fog keresni a futár a csomagoddal.

Ez a lehető legkényelmesebb, legbiztonságosabb és leggyorsabb szállítási mód.

GLS UTÁNVÉT
Kérheted a csomagot GLS utánvéttel is, ez esetben a futárnak kell készpénzben fizetned.

FIZETÉS

Előreutalással:
A vásárlás után a rendszer mindkettőnknek küld egy email értesítőt, ezután 24 órán belül én veszem fel a kapcsolatot a vásárlóval, és megírom az utaláshoz szükséges adatokat. Amint beérkezik az utalás, küldjük a csomagot.

Utánvéttel:
A GLS utánvét esetében pedig a futárnak kell fizetni, készpénzben.

Kártyás fizetés a weboldalon egyelőre nem lehetséges.

CSOMAGOLÁS
Mindent gondosan csomagolva küldünk, úgy, ahogyan mi is szeretnénk megkapni ellenkező esetben. Az illusztrációkat például eleve kartonnal a hátuk mögött tudjátok megvásárolni, celofántasakban, de csomagoláskor kerül mögéjük még két plusz karton, hogy biztosan ne legyen baja. Ha úgy ítélem meg, hogy több termék vásárlása esetén gyűrődnének egymástól vagy sérülnének, akkor inkább kartondobozban küldöm, minden más esetben légpárnás borítékot használok, melyet a leragasztás után még ragasztóval is leragasztok.
A csomagolásért nem számítok fel plusz költséget.

CÍMZÉS
A címzésre mindig ügyelek, ezért kérlek, pontos címet adj meg vásárláskor! Kérlek, hogy olyan címet adj meg, ahol napközben át tudod venni a csomagot, ez lehet lakás vagy munkahely is. Ha munkahelyre kéred, ne feledd a cég nevét és a saját neved is megírni, hogy egy percig se kallódjon. Ha önhibámon kívül téves címre érkezik a csomag, és visszakerül hozzám, természetesen újraküldöm az új címre, de ilyenkor a szállítási költséget a vevő állja.