Vanlife táska

Táska szitanyomattal. Pakoljatok be egy caravan típusú járműbe (tehát olyanba, amiben aludni is tudtok), és induljatok neki a világnak! Aludjatok ott, ahol szimpatikus, és másnap induljatok tovább. Ha valahol nagyon megtetszik, maradjatok, kiránduljatok, vagy csak olvassatok a függőágyban, teázzatok órákig. Semmi kötöttség, csak a szabadság és ti.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Extra erős vászontáska, nagyon sajnálom, hogy online nem lehet megtapogatni, mert tényleg nagyon strapabíró, de talán a képekkel sikerült érzékeltetni, hiszen megáll a saját talpán. Olyan erős az anyaga, hogy ipari varrógépet kellett hozzá vennünk. Mérete óriási, füle erős, valódi bőr, a grafika szupertartós. Belül egy nagy zipzáros zseb rejtőzik, melyben egy nagyméretű, téglalap alakú pénztárca is vígan elfér, és még marad is hely pár apróságnak, amit szeretnél zipzár mögött tartani.

Pontos méretei: szélessége 44 cm, teljes magasság kifektetve 50, a talp rész 14 cm széles. A füle vállon hordható hosszúságú. Tisztítását kézzel, kézmeleg vízben javasoljuk, száradás után vasalható.

Az ár 1 db táskára értendő.

Minden jog fenntartva!

14.900 Ft
Mennyiség: 
Copyright www.webdesigner-profi.de