Ma sem főzök táska

Táska szitanyomattal. Nem a főzés ellen, hanem az olvasás mellett kampányolok ezzel a grafikával. Ha veled is előfordult már, hogy egy jó könyv miatt csúszott az ebéd/vacsora, akkor tudod, mire gondolok. És igen, vannak olyan napok is, amikor a legszívesebben visszabújnánk az ágyba olvasni, és nem érdekel bennünket semmi más.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Extra erős vászontáska, nagyon sajnálom, hogy online nem lehet megtapogatni, mert tényleg nagyon strapabíró, de talán a képekkel sikerült érzékeltetni, hiszen megáll a saját talpán. Olyan erős az anyaga, hogy ipari varrógépet kellett hozzá vennünk. Mérete óriási, füle erős, valódi bőr, a grafika szupertartós. Belül egy nagy zipzáros zseb rejtőzik, melyben egy nagyméretű, téglalap alakú pénztárca is vígan elfér, és még marad is hely pár apróságnak, amit szeretnél zipzár mögött tartani.

Pontos méretei: szélessége 44 cm, teljes magasság kifektetve 50, a talp rész 14 cm széles. A füle vállon hordható hosszúságú. Tisztítását kézzel, kézmeleg vízben javasoljuk, száradás után vasalható.

Az ár 1 db táskára értendő.

Minden jog fenntartva!

14.900 Ft
Nem elérhető
Copyright www.webdesigner-profi.de