Általános Szerződési Feltételek

A mankabymonika.hu oldalon kizárólag Horváth Mónika szellemi tulajdonából származó alkotások vásárolhatók meg. Mivel a legnagyobb részük kézzel, egyedileg készül, ezért apróbb eltérések előfordulhatnak, még az egyformának szánt tárgyakon is. A webshopban csak olyan termékek vásárolhatóak meg, amelyek éppen készleten vannak. Megrendelésre nem dolgozunk.

Vételár, fizetési feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, mely visszavonásig érvényes. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelesek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a vásárló elállhat vásárlási szándékától.

A vételár kiegyenlítés

Weboldalunkon egyelőre nem érhető el bankkártyás fizetés, a termékek árát a vásárlás utáni emailben megadott számlaszámra kérjük előre utalni. Az utalás megérkezte napján, legkésőbb másnap átadjuk a csomagot a GLS futárszolgálatnak. Készpénzes fizetés is lehetséges, kérjük ez esetben vásárláskor a GLS utánvét módot választani.

Szállítási feltételek, határidők

A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol napközben, 10.00-18.00 között fogadni tudják a küldeményt. Ez lehet lakás vagy munkahely is.

Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás, és előfordulhat, hogy ilyenkor késik a visszaigazoló email is.

A rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben a mi hibánkon kívül (pl. ha a megrendelő több e-mail-ünkre sem válaszol) nem tudjuk a rendelést kellő sebességgel feldolgozni. Minden olyan esetet, amikor a rendelést nem teljesítettük vagy rontottuk el, teljes rugalmassággal kezelünk, vagy pénz visszafizetési garanciát ajánlunk fel.

Külföldre jelenleg nem szállítunk, ezzel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Csere

Ha a megrendelt termék hibás, akkor díjmentesen kicseréljük. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termékek vételárát visszatérítjük Önnek. Hibás csomag esetén, kérjük 2 napon belül e-mail címünkre küldött fotóval is igazolni az észlelt hibát. Amennyiben sérült a csomag, kérje jegyzőkönyv felvételét, ne vegye át a csomagot, és kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Szállításból eredő, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A vásárolt termékek mindig a lehető leggondosabb csomagolásban kelnek útra.

Sikertelen kézbesítés

A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik. Kérjük, pontosan adja meg a címét és telefonszámát.

Az elállás joga

A vásárló a vásárlástól 14 napon belül, indoklás nélkül elállhat. Elállás esetén a vevő köteles, a termékek biztonságát megfelelően biztosító csomagolásban, ajánlott küldeményként visszaküldeni a feladóhoz. A visszaküldés költségeit a vevő viseli. Elállás esetén a vevő köteles a termékkel együtt a termékhez kapott számlát is visszaküldeni.

Megrendelések feldolgozása

A megrendeléseket munkanapokon 9.00 és 16.00 óra között dolgozzuk fel, amennyiben a vételár összege számlánkra beérkezett. A 15.00 után beérkezett utalások esetén a csomagokat a következő munkanapon küldjük.

Adatvédelem

A mankabymonika.hu weboldalon megadott adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag a rendelések teljesítéséhez valamint információ közléséhez használjuk fel, de semmilyen formában nem adjuk tovább harmadik félnek.

Online Vitarendezési Platform:
Budapesti Békéltető Testület
1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.
Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu
Fax: 06 (1) 488 21 86
Telefon: 06 (1) 488 21 31

Tárhelyszolgáltató:
Médiacenter Kft.
Cím: 6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6
Telefon: 76 / 506-618
Email: mediacenter@mediacenter.hu
Web: http://mediacenter.hu